-->

Перелінковка всередині інтернет-магазину

Для чого необхідно використовувати перелінкування всередині сайту інтернет-магазину?

Перелінковка

Багато хто чув про те, що перелінковування всередині сайту позитивно позначається на його просуванні, але далеко не всі фахівці можуть її правильно реалізувати. Якщо ми розглядаємо класичний інтернет-магазин з розгорнутою структурою широкого семантичного ядра, то в даному випадку перелінковка дозволяє вирішити наступні завдання:

  • Індексація. Для інтернет-магазину це особливо важливо, адже повна структура широкого семантичного ядра передбачає велику кількість посадкових сторінок під низькочастотні запити. Найчастіше ці сторінки виконані у вигляді фільтрів, що індексуються, які далеко не завжди індексуються пошуковими системами.
  • Поліпшення позицій. Відразу варто зазначити, що тільки завдяки внутрішній перелінковці досягнути ТОПу не вдасться. У той же час це чудовий спосіб підвищити видимість за НЧ та СЧ запитами.

Як краще реалізувати перелінковку на проекті?

Максимально простий і в більшості CMS автоматичний метод - це перелінковка з характеристик товарів на сторінки фільтрів, що індексуються. Це забезпечує стабільну індексацію та досить швидку видимість по НЧ запитам навіть для нових сайтів.