-->

Мюллер: багато сайтів створюють жахливий контент, який не варто індексувати

Джон Мюллер написав у Twitter, що багато оптимізаторів і сайтів створюють жахливий контент, який не варто індексувати. Це була відповідь на скаргу одного користувача, що його контент не проіндексований. «Те, що контент існує, не означає, що він комусь буде корисним», — додав Мюллер.

Ось цей твіт:

Мюллер: багато сайтів створюють жахливий контент, який не варто індексувати

Таке зауваження викликало неоднозначну реакцію користувачів. Мовляв, якщо контент або його частина не індексується, і немає технічних проблем, Google вважає, що контент негідний індексації і не витрачає на нього час. Хоча, за ідеєю, все має бути навпаки. Вебмайстри в міру сил та вмінь створюють контент, який Google потім оцінює та індексує. За логікою ж Джона, якщо контент не індексується пошуковою системою, значить, він не відповідає пороговим значенням якості Google для індексації контенту.

Також він додав що:

Важливо мати на увазі, що Google просто не індексує кожну сторінку в Інтернеті, навіть якщо вона надіслана безпосередньо. Якщо помилок немає, її може бути вибрано для індексування з часом або Google може просто зосередитися на деяких інших сторінках вашого сайту.

Оригінал:


У висновок додамо, що потрібно постійно вдосконалювати власний контент і слідкувати за індексацією.


Сатті по темі:

Які слова індексує пошукова машина.

Як влаштований індекс пошукової машини.