-->

Чому варто регулярно проставляти нові посилання на просуваємий сайт

лінкбілдинг


Дуже часто після досягнення ТОПу веб-майстер перестає звертати увагу на зворотні посилання сайту який просуває, що є величезною помилкою. Побудова профілю зворотних посилань має бути регулярною роботою, адже навіть після отримання високих позицій сайту завжди є куди рости. Регулярність закупівлі або проставлення зворотніх лінків викликана такими причинами:

🔸Конкуренти. Ваші конкуренти не сидять на місці і регулярно збільшують кількість зовнішніх лінків для своїх сайтів. Так що часом їх регулярна робота видавить ваш сайт з ТОПу і повернутися назад буде вже складно.

🔸Динаміка. Ви повинні імітувати максимально природний приріст лінків, який точно не може припинитися після досягнення ТОПових позицій. Подібне розміщення лінків дає явний сигнал ПС про те, що посилання були розміщені вручну.

🔸Життєвий цикл лінків. Сторінку з посиланням на ваш сайт можуть видалити, або сам сайт-донор припинить своє існування. Тому потрібно розуміти, що з часом кількість активних лінків на вашому сайті зменшиться.

Якщо ви вже досягли ТОПу, просто зменшіть обсяг нових лінків на сайт, що дозволить заощадити бюджет і залишитися на хороших позиціях.